Νεροτσουλήθρες Aqua Creta Limnoupolis - Χανιά Κρήτη

Aqua Creta

Το Υδάτινο Πάρκο (65.000 τ.μ.) βρίσκεται κοντά στην πόλη των Χανίων στα πόδια των Λευκών ‘Ορέων και της γραφικής κρητικής υπαίθρου. Ένας μοναδικός προορισμός που συνδυάζει αποτελεσματικά την οικογενειακή ψυχαγωγία με τη χαλάρωση. Η μεγάλη κεντρική πισίνα των 1500 τ.μ. είναι μια τεράστια υδάτινη όαση. Το βαθύτερο σημείο της πισίνας είναι 3,80 μ. θα σας κάνει να αισθάνεστε σαν να κολυμπήσετε στη θάλασσα. Όλος αυτός ο χώρος είναι εξοπλισμένος με άνετες ξαπλώστρες και ομπρέλες. Έτσι μπορείτε να χαλαρώσετε κάτω από τον κρητικό ήλιο και να απολαύσετε ποτά και σνακ από το μπαρ.

Water Slides

Από την πρώτη στιγμή της άφιξης τους, οι επισκέπτες όλων των ηλικιών στην “Aqua Creta Limnoupolis” θα έχουν την ευκαιρία να διασκεδάσουν και να χαλαρώσουν στον ήλιο, κάνοντας την ημέρα τους υπέροχη. Κάθε μία από τις συνολικά 11 τσουλήθρες είναι εντελώς μοναδική και εγγυάται ότι θα σας γεμίσει με την σούπερ αδρεναλίνη που χρειάζεστε. Η εντυπωσιακή ποικιλία συναρπαστικών δραστηριοτήτων έχει σχεδιαστεί για να ικανοποιεί τις ανάγκες κάθε ηλικιακής ομάδας, έτσι δεν είναι πιθανό να βαρεθείτε ποτέ σε κανένα σημείο!

Children's
Pool

Ένα ξύλινο βαρέλι που γυρίζει γύρω και σας πιτσιλάει με νερό στο τέλος, λίγες πτώσεις, αναρρίχηση, λουλούδια και πολλά άλλα για να κρατήσετε τα παιδιά σας απασχολημένα και ενθουσιασμένα !!! Αυτή είναι η παιδική πισίνα με ρηχά νερά όπου τα παιδιά μπορούν να κολυμπήσουν με ασφάλεια και να απολαύσουν τη δράση γύρω τους.

The Park

Η απίστευτη περιπέτεια είναι γρήγορη και συναρπαστική με ένα υψηλό συνδυασμό αδρεναλίνης από διάφορες δραστηριότητες. Νεροτσουλήθρες όπως η μαύρη τρύπα, οι 2 νεροτσουλήθρες ελεύθερης πτώσης, η πλεξούδα, το τρελό ποτάμι, το ουράνιο τόξο. Επίσης οι 2 γιγαντιαίες νεροτσουλήθρες, θα σας τρελάνουν. Το ελληνικό αυτό πάρκο διαθέτει επίσης μια ξεχωριστή παιδική πισίνα με πολύχρωμες νεροτσουλήθρες και τεχνητό ποτάμι (μήκους 206 μέτρων)!

Η εμπειρία είναι πάντα νόστιμη με ένα εστιατόριο, ένα fast food και το μπαρ πειρατών στο τεχνητό νησί. Τα καταστήματα και ένα mini market προσφέρουν μια ποικιλία αγαθών. Ένα κέντρο πρώτων βοηθειών είναι πάντα διαθέσιμο στο πάρκο.

TOP